Heaven Now 2019

IN SWEDISH:

  • Vill du förstå ännu mer vad det är att vara Guds enormt älskade barn?
  • Hungrar du efter mer av Guds rike?
  • Drömmer du om att få lyfta ut gudstjänsten i vardagen?
  • Längtar du efter att få se tecken och under visa hur mycket Gud älskar människor?
  • Längtar du efter evangelisation fyllt av barnaskap, lätthet, mirakler, kärlek och glädje?

Den 29-31:e mars får One Heart Church åter igen ett efterlängtat besök från Bethel Church Redding och deras bibelskola BSSM, lett av David Ekelyck. Det blir en helg med bra undervisning, härlig lovsång, grymma workshops och möjlighet att ut på stan tillsammans med erfarna människor för att sprida Guds kärlek. Kom med en förväntan att bli förvandlad.

Undervisningen kommer handla om vad det innebär att himlen är här nu och hur vi förlöser Guds närvaro och kraft i vår vardag. Teamet kommer bland annat att dela med sig av sina erfarenheter av att be för sjuka och fungera i det profetiska. Många tillfällen kommer att ges för att bli aktiverad i det övernaturliga, som t ex helande och att höra Guds röst.

Vår längtan för den här konferensen är att ge en möjlighet för oss att närma oss Gud och se Honom breda ut sitt rike över Stockholm och Sverige. Vår erfarenhet är att Gud har kommit otroligt starkt under dessa konferenser, och vi ser inga skäl till att inte förvänta oss detsamma och ännu mer detta år! Gud är inte klar med detta land ännu!


Speaker Information

  • Picture?width=310&height=310

    David Ekelyck

    David Ekelyck är pastor i Bethel School of Supernatural Ministry och leder missionsteamet detta år.